Året som gått

Adjö 2019 – Välkommen 2020.

Och vilket år det varit. Kan erkänna att jag är helt slut såhär timmar innan aftonen. Slut och nöjd.
Så mycket som hänt.

  • Europa Pandemus nådde äntligen mina händer i maj och mina öron i oktober
  • Ytterligare två böcker har skrivits klart under året och två nya är påbörjade
  • Publicerad i ytterligare åtta novellantologier
  • En sjukt lyckad bokrelease som fick alla andra bokreleaser att gömma sig i garderoben (ni som inte var där har sett bilder och filmklipp. It was goood.)
  • Tre noveller i underbara Radioväsen (Isolator, Häxorna i Baltora och Tomtejäveln)
  • En novell i podden där jag även hittade rösten till ljudboks-Pandemus: Monsterboxen (Maginot – WWII och zombies, ett fantastiskt avsnitt med flera underbara röstinsatser. Jag gör Herr Himmler!)
  • Jag och min underbara stöttepelare och flickvän har flyttat ihop
  • Det egna företaget kommer att så gott som dubbla omsättningen till nästa bokslut
  • Jag startade den här bloggen med ljudboksrecensioner i mellandagarna

Utöver det har jag stått på fler mässor än jag borde (Scifiworld var den helt klart roligaste, saknar velour-Batman och grabben som sökte rummet där man kunde ragga på brudar). Jag har träffat fler nya vänner än vad som borde vara fysiskt möjligt. Jag har backat in min Tesla i en oskyldig betongpelare. Jag har tagit med sambons strumpbyxor till gymmet. Jag har poserat i en Evil Bunny-mask och gjort reklam för min bok. Jag har visat rumpan i vardagsrumsfönstret som vetter ned mot gatan i hopp om att bjuda på skratt eller fasa. Det och MYCKET annat…

Och vet ni vad det bästa är? 2020 kommer bjuda på så jäkla mycket! Jag sitter bland annat med under en temakväll om prepping i mars! Den roligaste överraskningen avtäcks dock någon gång senare under året.

Gott. Nytt. År.
#EuropaPandemus
#svenskskräck
#miramirförlag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *