Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

Munskydd behövs fortfarande

♢ Sponsrat inlägg i samarbete med Influensaskydd ♢

Munskydd behövs fortfarande

Munskydd behövs fortfarande, vare sig du är privatperson eller har ett sånt arbete där du är i kontakt med folk. Du kanske jobbar inom vården eller träffar mycket folk på din arbetsplats och har större möten. 

Om du åker kommunalt till ditt arbete och vill vara försiktig när det är mycket folk på t-bana eller buss kan det också vara bra att vara försiktig och använda munskydd. Även om det inte är tvång på att använda munskydd i Sverige, men vet du att du är extra känslig kanske du ska eller rättare sagt vill använda munskydd för din egen skull.

Det är många människor ute i butik och kommunala medel som inte använder munskydd, men varför ska du utsätta dig för smitta om du inte behöver.

Du kanske inte märker direkt att du har fått influensa just nu då det är höst och det finns många som får en vanlig förkylning. Men börjar du hosta, nysa, få feber eller ont i halsen ska du vara extra försiktig och använda munskydd.

Många äldre människor tänker på sig själva och andra och använder i stor utsträckning munskydd när dom är ute i tex butiker. Dom går också och handlar på annan tid än tex kontorsfolk för att minimera smittspridning om det finns risk för det åt något håll. 

På Influensaskydd kan du köpa munskydd att ha hemma antingen i 20-  eller i 40-pack.

Munskyddet är i tre lager och skyddar för att inte få en infektion och mot droppar. Det är tillverkat i Kina men godkänt i Sverige för försäljning.

Insfluensskydd

Lämna ett svar

Till startsidan