Söker du en ny chef

Sponsrat samarbete med Finnveden Executive

Att hitta en ny chef eller specialist inom ett visst område kan ibland vara både svårt och tidskrävande. Ditt företag vill hitta den där perfekta medarbetaren och för att göra det kan du och ditt företag ta hjälp av Finnveden Executive.

Finnveden Executive leds av erfaren personal som haft ledarroller i näringslivet. Kontor finns både i Göteborg, Stockholm, Jönköping Värnamo men är verksamma i hela Sverige. Ett möte kan innebära att ni träffas på ett hotell eller konferensanläggning för att gå igenom era önskemål och behov.

Behöver du hjälp med en chefsrekrytering ?

Behöver du hjälp med en chefsrekrytering ? Finnveden Executive har erfarenhet i dom flesta branscherna och inom olika positioner i företag och verksamheter. Att hitta rätt person på rätt plats är viktigt för ett företag. En chef på ett företag kommer att ha mycket att säga till om och då är det viktigt att det är rätt person som anställs.

Finnveden Executive har funnit i 30 år och har ett mycket starkt varumärke.

Har du redan några kandidater till den tilltänkta chefspositionen så är det bra med ett extra utlåtande. Finnveden Executive hjälper dig med en second opinion med intervjuer, referenser och sedan ett skriftligt utlåtande om varje kandidat.

Då Finnveden Executive är rekryteringsexperter är det bra med en ordentlig genomgång av dina kandidater innan du anställer dom. Behöver ni sedan vidare hjälp med rekryteringen finns den hjälpen.

När du bokat ett möte med Finnveden Executive går ni igenom ditt företags behov och önskemål. I avtalet med dig och ditt företag finns också etiska förhållningsrätter till rekryteringsarbetet, kunder och kandidater. Finnveden Executive arbetar med personuppgifter enligt GDPR, och vill du inte finnas i databasen efter att ni är klara med rekryteringen går det att mail för att dom ska tas bort.

Adress och telefonnummer till dom olika kontoren finns på hemsidan för att boka ett möte.

Finnveden executive

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *