Ett hotell med all-inclusive

Sponsrat samarbete med Kontorshotell i Stockholm

Ett hotell med all-inclusive

Att som företagare ha ett eget kontor kan innebära en massa kostnader i början. Det är mycket som man måste tänka på när det gäller storlek, försäkringar, el och kanske larm. Du som företagare kanske precis har startat ditt företag och vill satsa på att få igång det ordentligt innan det i ett senare läge blir större.

Då kan ett kontorshotell vara ett bättre alternativ.

I Stockholm finns det ett kontorshotell som ligger centralt beläget nära butiker, restauranger och träningslokaler om du vill träna en stund under dan.

Kontorshotell Stockholm har ett kontorshotell i Solna. Mitt emellan Karolinska och Solna Centrum. Det ligger på Hagalunds industriområde.Hit kan du eller dina kunder ta sig antingen med buss med SL eller med dom eldrivna gratis-bussarna från Odenplan eller Sankt Eriksplan.

Fastigheten som hotellet ligger i ägs av Humlegården och drivs av Hagalunds Kontorshotell AB.

Kontorlokalerna är stora och ljusa och rummen du kan hyra finns från 5 – 9 kvadratmeter upp till 20 – 62 kvadratmeter. Det finns också 2 konferensrum och 4 mindre mötesrum som du kan boka om du vill ha möten.

All-inclusive

När du hyr ett rum på kontorhotellet har du också tillgång till ett kök där du kan värma din mat eller sitta ner och ta en kaffe. Då kan du också träffa andra företagare och får ett större kontaktnät.

Om du behöver kopiera eller skriva ut något finns det skrivare / scanner, och du betalar bara det som du skriver ut.

Sen ingår också städning, det finns post- och pakethantering och hotellet är också larmat och har övervakning av vaktbolag.

Om du tycker att detta är intressant kan du antingen ringa oss och få svar på dina frågor eller boka en visning av lokalerna. Det finns också ett formulär som du kan skriva för visning av lokalerna.

Stockholm kontorshotell

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *