Här hittar du ett stort urval av cigg

Sponsrat samarbete med eciggonline

Här hittar du ett stort urval av ecigg

Är du ute efter en ecigg ? Vilken väljer man och var hittar man information om hur allt fungerar ?

Vissa tobaksbutiker kan ha ecigg till försäljning, men vissa delar på en ecigg måste bytas ut beroende på hur mycket du röker. Dom delarna hittar du inte ofta på dessa tobaksbutiker.

På eciggonline hittar du ett stort urval av ecigg, smaker och alla delar du behöver.

ecigg

Här hittar du allt ifrån den enklaste eciggen för dig som är nybörjare till dom mer avancerade eciggen, samtidigt som du hittar alla delar, smaker och information du behöver.

Elektronisk cigarett

En elektronisk cigarett kallas i vardagstalet för ecigg. Den kan användas överallt där det är tillåtet att röka. Det som är bra är att du inte behöver tända den och ingen skadlig cigarettrök kommer ur den. Dessutom slipper du cigarettlukten på dina kläder.

När du röker med en ecigg får du in vattenånga i din mun som sedan försvinner när du andas ut. Vad det sen smakar beror på vilken smak du har valt.

Smak

Smakerna finns både som nikotinfria eller i olika styrkor av nikotin. Det beror lite på hur mycket du röker.

Dom färdiga smakerna finns i 10 ml flaskor, men du kan också blanda smaker för att få just den nikotinstyrka du vill ha.

Mentol-, frukt- eller drycksmaker är några utav ett 100 tals smaker som det finns att välja emellan.

Är du nybörjare

Om du vill dra ner på dina tobaksinköp och byta ut dina cigaretter mot en ecigg finns det startpaket med många enkla modeller.

Dom allra enklaste är bara att trycka på en knapp och röka.

Startpaketen innehåller den modell du valt, en manual där du har all info du behöver, en usb-kabel så att du kan ladda din ecigg och dom delar du behöver.

Smaken ingår inte utan den beställer du på sidan.

Under alla modeller finns den informationen du behöver och vilka delar du behöver beställa och byta ut beroende på hur mycket du röker. Och att ha några utav dom delarna hemma kan vara bra att beställa samtidigt.

Vill du lite mer avancerad ecigg

Om du har använt en ecigg tidigare, eller är nybörjare men vill ändå ha en lite mer avancerad ecigg finns startpaket på dom också.

Här finns modeller med inställningar på temperatur, watt m.m. Batterierna kan vara större eller tom vara inbyggda

Allt du behöver veta om dom olika modellerna står under varje modell och vad du behöver för delar. Smakerna ingår inte i startpaketet utan dom köper du på sidan.

Beställning

När du har hittat din modell och smak lägger du din order, och om du lägger den innan klockan 15 så skickas din beställning samma dag. Leveranstiden är mellan 1 och 2 dagar.

Beställer du över 500 kronor så får du också 10 % rabatt på din order.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *