Nu är det dax för ny färg

Sponsrat inlägg i samarbete med K3 Måleri

Att måla om sitt hus kan vara tidskrävande

Vädret börjar bli bättre och vi är ute mycket mer så nu kanske du ser att ditt hus måste målas om. Eller du till och med vill byta färg på ditt hus. Du står utanför huset och tänker “nu är det dax för ny färg”.

ny färg

Ny färg

Att välja ny färg är inte det lättaste då det finns en uppsjö av färger i butiker. Och många butiker har olika färger. Att välja vilken färg du vill ha på ditt hus är det enklaste, men sen ska det också passa beroende på vad för hus du har.

Många tror att det bara är trähus som kan målas om. Men det är inte sant. Ett hus med putsad fasad eller betong kan också målas om.

K3 Måleri

För att du ska välja rätt färg till ditt hus tycker jag du ska kontakta K3 Måleri. Dom jobbar i Stockholm med omnejd och i Uppsala och kan hjälpa dig från början till slut.

Kontakta K3 Måleri så hjälper dom dig med vad som kan målas om och med vad. Behöver du hjälp med färgval om du inte vet vad som passar just ditt hus så kan du få den hjälpen också.

I vissa fall kan K3 Måleri komma hem för att titta på vad som måste göras innan målarna sätter fart när det gäller förarbete.

K3 Måleri har en lång erfarenhet av alla slags måleri både inomhus och utomhus och har all utrustning som krävs för arbetet.

När du får din offert så får du också veta vad arbetet kostar. Du får ett fast pris och har du ROT-avdrag som du kan utnyttjas så dras det av på fakturan direkt.

Eftersom K3 Måleri gör alla slags måleriarbeten så kan du passa på att få ditt staket målat eller annat inomhus.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *