Även ljudböcker skulle ej fungera utan el

Det finns ett roligt skämt om vilken uppfinning som är mest användbar och värdefull.

Internet sa att utan internet skulle folk aldrig kunna swisha eller signa in med bank ID. Man skulle heller aldrig komma i kontakt med sociala medier eller blogga.

Mobilen sa att utan mig skulle ni aldrig kunna tala i telefon utan mig skulle ni heller inte ha unika telefonnummer.

Telefonen sa att utan mig skulle inte vi uppfinna mobiltelefonen så jag är snäppet värdefullare måste jag medge här. Telefonen var stolt som en tupp när han kände sig en aning värdefullare än den i dag mycket avancerade mobilen.

Bilen och Tv blev sura och slog ihop sina påsar och sa att utan oss har ni varken elbil eller någon nöje på kvällarna. Ni skulle inte kunna sitta hemma och se på film utan ni skulle vara tvungna att gå till närmaste biograf eller teater för att ens se något. Samt så skulle ni behöva promenera då en bil inte kan ta er dit.

Elektriciteten sa bara hållkäften till alla. Just för att utan el så finns inget av ovanstående argument eller produkt eller uppfinning.

Vi människor underskattar el otroligt mycket och inser inte att utan elen så har vi ingenting. Om vi nu ska ha el är det också viktigt att välja ett elbolag som är lite mer trygg och bättre priser. Göta energibolag i Göteborg ett tips för er som bor i Göteborg att teckna. Även du som bor utanför Göteborg kan givetvis teckna el med dem. Det är tryggt och seriöst företag som också har faktisk väldigt bra priser för folk som kanske inte är födda med silversked i mun.

Det är så pass få människor som är födda med silversked i mun att jag skulle nog rekommendera de flesta att teckna avtal med Göta energi.

Nu i sommar när det har varit ljust ute har man kunna spara på energi då man ej behövt tända lampor. Ju högre upp i Sverige desto mer har man kunnat spara då solen aldrig går ner på sommaren i Norrland. Så alla Norrlänningar har sparad extra slant varje sommar och går de över till Göta energi kommer de kunna spara desto mer varje sommar. De kommer även på detta sätt även spara pengar varje vinter också eftersom priserna är så pass bra att man ej kan motstå dessa avtal.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *