Snyggt med vita tänder!

Sponsrat inlägg i samarbete med bästatandblekning.se

Starta hösten med nya vita tänder.

 

När hösten kommer vill många starta sitt nya liv. Man ska börja äta bättre, träna, kanske studera eller varför inte byta jobb.  Efter sommaren kanske man känner att man vill ha en ny frisyr, fixa till sig och köpa nya kläder. Ni vet, som när man började skolan och skulle få en ny ryggsäck, pennskrin och bokpapper. Den känslan är så härlig! jag älskade hösten när man fick börja planera för en ny termin.

Någonting som många gör nu är att bleka tänderna och det blir riktigt snyggt. Kanske har det blivit lite mycket vin, kaffe eller te på semestern. Eller så jobbar man hemma och har konstant en kaffekopp bredvid datorn. Det sätter sig lätt som lite missfärgningar på tänderna. Tänderna känns inte lika vita som innan. Då är det dags att köra en liten blekning.

Numera finns det hur mycket olika blekningar som helst, så hur vet man vilken som är bäst? På bästa tandblekningen hittar man olika tips på hur man kan hålla tänderna vitare, olika blekningar man kan använda och vad man bör tänka på för att blekningen ska hålla. Jättebra sida för dig som funderar på att bleka tänderna nu och vill ha ett hållbart resultat.

Nu finns det så många bra blekningar att göra hemma. Förut kunde man bara bleka hos tandläkaren och det var ofta väldigt dyrt. Då var det också mycket prat om att det kunde vara dåligt för tänderna, men nu vet man bättre! Det finns bra blekningar för alla nu. Det tycker jag är bra för alla oss som inte har råd eller vill lägga de stora summorna på en blekning, men ändå vill ha vita fina tänder.

Det har varit en fin sommar och många utav oss har fått lite färg under alla dessa fina sommardagar. Då blir det lite extra snyggt med lite vitare tänder, sommarsnygg!

Nu hoppas vi att det blir en fin höst. Lite mindre regn och lite mer sol. Ny snygga sensommarkläder och umgänge med nära och kära hoppas jag på.  Samt snygga vita tänder såklart!

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *