Konsten Att Sälja dina idéer till affärsänglar mm

Att bemästra säljandets konst handlar helt enkelt om att veta hur du ska presentera det du säljer till köparen.

Du ska göra det på ett sådant sätt så att han känner att det han köper från dig löser hans problem eller uppfyller hans drömmar.

Slutligen så måste du inse att om du inte “stöter på”, så lär du inte få sälja något heller. Och ju mer du ringer upp, skriver eller mejlar, desto mer får du sälja. Fast du får inte bli en stalker för då kommer du själv bli arbetslös och behöva ta ett smslån för att ingen orkar anställa dig.

Att sälja med mail är inte svårare än att sälja stående framför personen. Fast mail kan ses som spam så boka gärna ett besök i stället. Det är bara att göra försäljningen effektivare och mer ekonomisk.

Dock måste du ha din säljpresentation nerskriven och presentera den till prospektet, precis som om du stod där utanför hans dörr. Så visst är det lättare att sälja när du väl möter folk än att maila som jag nämnde ovan.

Vem som helst kan sälja vad som helst till vem som helst visst är det bra?

Det är bara det att vissa saker är svårare att sälja än andra och behöver andra sorters presentationer. Dvs inget är omöjligt det omöjliga tar bara längre tid som man alltid brukar säga.

Du måste få hans uppmärksamhet – då måste du vädja till hans intressen och få honom att förstå hur hans köp av din produkt kan komma till nytta för honom. Fast du behöver först lära känna honom så att du vet vad som är nytta för honom. Och dessutom måste du komma till avslut och få honom att sträcka sig efter plånboken efter pengar eller kreditkortet, beroende på vad du säljer. Fast flesta väljer att swisha numera även om de har sms-lån så kommer de behöva swisha för att det ska bli lättare eller hur.

Det är viktigt att du kommer ihåg, att nå kunden med ett mail är samma sak som om du knackade på hans dörr. Och då är det väldigt viktigt att ditt material ser bra ut. Fast tänk på att boka en tid för nu är Corona över och du behöver ej ha zoom möte med klienter eller kunder.

Som bloggar kan man tjäna pengar på nätet

En sak som man hade velat göra om man skulle tjäna pengar på nätet i den volym jag önskar är att anställa en kock. Fast innan man anställer en kock.

På Nobelmiddagen så brukar en och samma person se till att 200-230 tallrikar går ut till gästerna och för honom sägs det inte vara några problem. Jag tror att den killen hette Fritz i efternamn. En sådan kille skulle man då behöva i mitt storkök. Vissa människor har redan börjar titta på några storkök bara för att jag vet att enligt attraktionslagen ska du redan titta på det du vill ha så att din frekvens ställer in sig på det. På Storkökstillverkarnas hemsida så har jag fått massor av inspiration och redan sitter och planerar vilka maträtter jag hade beställt av min kypare eller kock. Jag hade nog beställt LCHF pannkakor som är min favoriträtt. Nedan ser ni pannkakor jag åt på Hotell Rival.

Bästa sättet att tjäna pengar på nätet

1) Starta en blogg och registrera den på bloggportalen men länka ej bloggportalen tillbaka i din blogg för då förlorar du länkkraft.

2) lämna kommentarer i andra bloggar för varje gång du lämnar kommentar gör du reklam för din blogg.

3) Din kommentar i andra bloggar ökar även din rankning på google för detta går sedan att kontrollera hur högt upp du är.

4) Samarbeta med andra företag som vill synas på din blogg på detta sätt kan du tjäna pengar på nätet både genom att fler får höra talas om din blogg och att du då verkligen börjar tjäna pengar på riktigt.

Att nätverka är bra

Jag tror att allt i livet är ett nätverk att börjar det gå bra på ett håll så synkroniseras det med resten. Det är som att bygga ett hus där du börjar bygga golv, väggar och sist taket. Du kan inte bara bygga en vägg utan det är 4 väggar du bygger. Din hälsa, karriär och allt går liksom hand i hand enligt vad jag tror om attraktionslagen.

När du väl har kommit i gång och tjänat mer pengar så kommer du flytta till en större bostad och vilja ha ett riktigt stort kök med en duktig kock.  Något som jag la märke till på prinsbröllopet att alla som var ingifta i kungafamiljen tex Prinsessan Sofias mamma var lite mer överviktig än de som har varit med länge. För att de som har varit med länge har säkert en kock som lagar mat som är anpassad för deras diet och får en helt annan hjälp på vägen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *