Kärlek är bara en kemisk process i hjärnan

Sponsrat inlägg i samarbete med Sinful

Kärlek är bara en ren kemisk process i hjärnan och inte något verkligt som många vill tro.

 

Snart är det alla hjärtans dag och då kanske denna kemiska process bör sättas i gång hos dig. Ska du på dejt och vill piffa upp dig lite så har jag förslag på snygga underkläder du kan använda dig utav. Hos Sinful kan man hitta mycket fina grejer. Du hittar även andra saker som tex Satisfyer Pro 2 – köp den här och kommer i diskreta paket då vi alla är måna om vår integritet.

Du hittar även årets mes spännande julkalender (värde 3000 kr)

Vissa människor har bara varit kär en gång i mitt liv och sedan har jag aldrig mer blivit kär. Blir du inte kär första ögonkastet så är du heller inte kär för då har du bara manipulerats av din egen hjärna att tro att du är kär.

Din intuition om en människa får du också första gången och andra gångerna blir du bara manipulerad. Gillar jag en människa första gången så gillar jag människan för evigt oavsett vilka misstag personen gör. Känner jag att något inte stämmer med en människa första gången så kommer detta att besvära mig och förstöra mellan oss förr eller senare.

En typisk människor sort många har svårt för är misstänksamma och dömande människor. De ska alltid dölja allt och sedan fråga dig vad du menar med allt du säger som om du vore ute efter något. Så fort någon visar en misstänksam sida så sätter jag en mur mellan oss så att den personen kan misstänka muren mellan oss i stället. För vem vet en mur kan också tala i dårens värld.

Det är bra att det finns dejtingsajter för dem som vill lära känna den vägen. Vi är alla olika och olikheter ska finnas. Vi människor är flockdjur och ska inte behöva vara ensamma speciellt inte över nyår och julafton och snart är det som jag nämnde ovan alla hjärtans dar. Det är en dag då vi verkligen blir påminda om att vi inte vill vara ensamma. Vi ser då på kärleksfilmer eller önskar gå på bio med en partner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *