Tjäna pengar hemifrån ska vara busenkelt

Sponsrat inlägg i samarbete med Safeaccounting

Jag har funderat lite kring Hushållsnära tjänster och hur man som människa bäst kan tjäna pengar på det.

Vad är det första jag skulle göra om jag blev rikare? Jag tror att jag då skulle vilja ha en piga, kammarjungfru eller något liknande som skulle städa åt mig varje dag som en rutin. Jag skulle själv kunna laga mat, men någon annan ska plocka, diska, dammsuga, tvätta kläder, stryka kläder och putsa fönster mm. För att kunna göra alla dessa saker så ska man också starta en städfirma.

Rådgivning när du har en städfirma hos Safeaccounting

Då ska du verkligen vända dig till Safeaccounting som kan allt om redovisning och årsredovisningen som kan vara jobbig många gånger om man ska göra den själv. Tänk dig själv att sitta ensam med alla dessa frågor och inte ha någon man kan vända sig till. Samt att behöva vara i beroendeställning gentemot kunnig vänner mm. Man vill ej vara beroende av vänner och då är det smart att anlita Safeaccounting för att få all hjälp du kan tänkas behöva på vägen.

Om du inte är rik

Hur gör jag då om jag inte är rik, men ändå vill kunna göra dessa saker? Tänk er kungafamiljen och andra familjer som har gott ställt aldrig behöver tänka på saker som disk, städning och allt annat som man tycker är jobbigt. De får tid för annat som tex sova mer, gå på bio eller bara gå ut på stan för att sitta på ett café.

Tänk logiskt om du vill tjäna pengar

Om du tänker logiskt så anlitar man någon som kan städa för ca 90 kr i timmen. Har du då ett jobb där du tjänar mer än 90 kr i timmen så blir det lönsamt för dig att anställa någon som kan städa åt dig medan du gör ditt jobb du tjänar mer pengar på.

Kanske tjänar du inte så bra i dag, men vill satsa på ett företag som du kan tjäna bättre på.

Jag själv har gjort det bästa i livet genom att skaffa mig en diskmaskin och till det använder jag inte vilket diskmedel som helst.

Jag brukar även på helgerna ha släkt och vänner på besök Emma och Mina. Vi brukar varje fredag äta kräftor och har gjort detta till en tradition.

Då äter vi ett kilo i var annars blir vi inte mätta. För ni vet ju hur lite kött det bli kvar av en stackars kräfta när man har skalat av skalet. Kräftor är väldigt dyra och jag brukar då handla en kartong per person som jag bjuder hem.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *