Inredning

Sponsratinlägg i samarbete med Favi.se

Ny inredning till vintern

Nu har första advent varit och man har plockat upp adventsljusstarna och julstjärnorna. Många har också tagit fram tomtarna och kansnke till och med pyntat granen. Visst får man också lust att göra om lite hemma. Att få det mysigare. Kanske byta lite kuddöverdrag och byta ut någon matta. Så lite kan göra så mycket.

Varje år när man plockar fram julpyntet så känner man för att köpa mer pynt. Kanske byta ut färgerna på kulorna i granen. Vår generation är så vill vill gärna ändra om och byta ut. Våra föräldrar däremot, de har samma julkulor som när vi var små. Det skulle inte förvåna mig om det sitter någon gammal hemmagjord smällkaramell i granen hos den äldre generationen. Ni vet, en som är gjorda för tretti år på dagis. Det är också lite rörande, men inte alltid så snyggt.

Det är viktigt att trivas hemma. För att trivas vill man ha det fint. Det är olika från person till person vad man tycker är fint, men inredningen gör mycket för humöret. Om du har fint hemma så vill du också vara hemma mer. Mitt hem är min borg, så ska det kännas hemma hos dig själv.

Julen är en högtid då du faktiskt får ändra ditt hem för en kortare tid. Då ska man slå på stort! Ha mycket julsaker. Tomtar, pepparkakor, ljusstakar och såklart granen. Nu finns det så mycket pynt till granen och det är så kul att få göra granen fin. Den lyser upp hela rummet och mysfaktorn går i taket.

Efter jul och nyår ska allt bort och då blir det tomt. Passa på att ta den tiden till att göra om hemma. Fundera på hur du verkligen vill ha det. Vad det är du faktiskt vill ändra på. Iband kan det vara någonting litet som gör stor skillnad.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *