Inredning

Sponsrat inlägg i samarbete med Jiroy

Alla gillar rea!

Förr var det rea bara några gånger per år. Mellandagsrean var en stor sak. Folk stod och köade på morgonen för att hitta de saker som de vill ha och kunde få till ett riktigt bra pris. Så är det inte längre. Visst finns det fortfarande mellandagsres, men inte på samma sätt som tidigare.

Nu har vi däremot fått flera nya dagar med rea. Black week, black friday, singels dag och cyber monday bland annat. Samt att butiker rear ut saker lite när de vill under året.

Om man gillar att handla inredning så finns det en butik på nätet som har rea på inredning året runt. De har ett samarbete med över 300 butiker och massor med bra erbjudanden. Här finns allt från vitvaror till mattor, filtar och ljus. Verkligen allt du kan tänkas behöva hittar du här.

Det som är så smidigt med att beställa på nätet är att man slipper släpa hem sakerna själv. Har man ingen bil och har köpt ett nytt kylskåp så kan det bli lite jobbigt. Men beställer man på nätet så får man det hemlevererat.

Har du julklappar kvar att köpa? Du kan hitta alla dina julklappar här, tillexempel Riedel Barware Mixing Aperitivo Drinkglas från Cervera med 25% rabatt. En bra julklapp till föräldrarna eller till sambon.

Det är så bra att ha alla reavaror på ett ställe! Om inte glasen är en favorit hos dig så kanske en Milde pläd i pälsimitation från Hemtex är en bra julklapp till någon i familjen.

Gå in och shoppa loss, köp alla dina julklappar eller de klapparna du har kvar att köpa. Varför inte unna dig själv någonting nu i juletider? När man letar julklappar till andra hittar man alltid massor med varor till sig själv, så bli din egen jultomte. När man handlar på rea får man mycket mer för sina pengar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *