Härlig vinter.

Sponsrat inlägg i samarbete med Vuxenkul.se

Mysigt i vinter

Vintern är en härlig tid på året, speciellt när det är snö. Vi fick snö till jul i år och det blir så mycket mysigare med en vit jul. Kul för både vuxna och barn!

På vintern finns det mycket kul att göra ute i snön. Bygga snögubbar, åka skidor och pulka är bara några utav de aktiviteterna man kan göra på vintern när det är kallt och snö.

Det är också så mycket mysigare att vara inomhus när det är kallt och snöar ute. Att sitta och titta på en film i soffan och dricka glögg, kaffe eller varm choklad. På nått sätt är det mer tillåtet att vara inne och ta det lugnt när det är kallt ute än på sommaren när det är varmt och skönt ute.

Man blir så skönt trött i kroppen när man har varit ute en hel dag i snön. Ett varv i spåret på skidor gör verkligen att du förtjänar en hel kväll i soffan efteråt. Om man har en bastu hemma så är det extra härligt att använda den på vintern. När man är kall och lite frusen efter en dag utomus så kan man sätta igång bastun och värma upp sig ordentligt.

Ägna varandra lite extra uppmärksamhet nu under ledigheten. Passa på att ha lite vuxenmys. Liva upp stämningen i sovrummet lite extra med billiga vuxenleksaker från Vuxenkul.

Bädda med nya mysiga sängkläder, tänd lite ljus i sovrummet och kryp ner i sängen. Det blir roligare med vuxenleksaker och det hittar ni på Vukenkul. Det finns allt från ljus som blir till massageoljor till sexiga underkläder och andra leksaker. Allt finns på nätet och för er som bor eller besöker Göteborg finns det också tre butiker att besöka.

Satsa på en riktigt mysigvinter både inne ute!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *