Skapa extra romantik

Enligt vissa studier har man upptäckt att en människa med humor är en intelligent person.

En person ska kunna få en att skratta i stället för att gråta och klassas då enligt mig som intelligent.

För att kunna dejta en intelligent person så behöver man kanske ladda ned en dejtingappar så att man kan hitta någon man tror att man passar ihop med. Vem vill dejta någon man kanske inte passar ihop med för det vore ju inte alls kul eller hur? Alla människor har rätt att leva ihop med någon de trivs med och någon man verkligen älskar. Det är inte alltid lätt att hitta någon man verkligen man trivs med.

Bara för att jag har denna åsikt om vad det innebär med humor så läste jag i tidningen Relation som inte handlar om relationer. Tidningen Relation handlar bara om företag och entreprenörer. Jag kom åt en sida i tidningen som tar upp just detta med att kvinnor som söker män väljer ofta en kille som kan få dem att skratta. Om en kille har skrivit sin presentation med humor så är det fler tjejer som hör av sig till en sådan kille än när en kille skriver ner rent fakta om sig själv.

Helt enkelt så söker tjejer en kille som kan få dem att skratta och killar söker någon som kan skratta åt deras skämt. Vet ni när en tjej har tröttnat på en kille? Det är när hon inte längre orkar skratta åt hans skämt. Förutom det här med humor så är det också viktigt att ge tjejen en riktig romantisk upplevelse. Du bör satsa på en Design och produktutveckling av Conturas kaminer.

Med en Eldstad eller Murspis får du full värme inom några minuter

Murspisar är en modern öppen spis, en möbel med attityd eller en skulptur om du så vill. Den är designad i rena linjer, glas, betong och sten, för stora rum och romantik enligt mig. Med Contura får du en eldstad som matchar både inredning och arkitektur. Våra murspisar finns både i modern, klassisk och lantlig stil om du så vill.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *