Vad har du för erfarenhet av kundtjänst och telefoner?

Enkel fråga som avslöjar om du har ditt drömjobb

Om du vann 10 miljoner kronor skulle du då byta jobb? Om svaret är nej så innebär det att du har ditt drömjobb. Om du dessutom svara ja, ja då måste du se om efter ett nytt jobb redan nu.

Låt oss säga att du får chansen att starta upp ditt drömföretag. Vad skulle detta företag syssla med och hur skulle du vilja gå till väga?

  1. Mitt drömjobb är att jobba som försöksperson och gå på massor av nya kurser och lyssna på givande föreläsare. Det hade varit super att det enda jag gör på dagarna är att få personlig utveckling samtidigt som jag får betalt för det.
  2. svarsservice dvs passa en telefon som ringer var 4:e timme hade varit super men som då inte ringer på nätterna så klart.

2. Ett annat drömjobb är att sova i ett skyltfönster och göra reklam för sängar för att sedan på morgonen vara ledig och leva som vanligt. Tänk dig själv att ditt jobb är att sova i en exklusiv säng i ett skyltfönster om nätterna. När du har sovit ut så har du jobbat färdigt. När du vaknar upp så behöver du bara trycka på en knapp som sänker gardinerna så att du slipper se folk som går förbi och granskar dig när du är nyvaken. Hade det inte varit fantastisk att tjäna pengar medans du sover som rubriken lyder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *