Ny bostad och tjäna pengar på annonsering

Nu ska du få lära dig mer om hur du kan tjäna pengar genom annonsering om du äger en sida på nätet eller är bloggare under en portal.

Om du tjänar tillräckligt bra på din blogg så har du också möjlighet till att köpa dig en ny bostad. Numera när man ska anlita mäklare så brukar två mäklare samarbeta för att underlätta för köparen. Var då noga med vilket bud du lägger för du kan aldrig sänka budet även om du sedan ångrar dig. De är noga med att följa alla regler då mäklare i dag är utbildade och har certifikat så att de bli pålitliga. Nedan ger jag tips på olika sätt du kan tjäna pengar på för att ha råd med en ny bostad.

Google Adsense

Ger betalt per klick och en annonsklick brukar vara runt 1% på bra bloggar, vilket om du har 1000 besökare per dag skulle ge 10 klick om dagen. Hur mycket du får per klick är olika, så detta kommer man att få se på google adsense. Har du en intressant blogg kan också dina läsare tröttna på all reklam. Ibland är dessa med klick något som kan försämra kvalité på din blogg så tjänar du mindre.

Denna lösning används av många sidor, där de har alternativet att få upp en annons i ett nytt fönster så man ser först annonsen när man stänger när bloggen.

Många av dessa lösningar är rätt lika, vissa ger betalt per visning och vissa per klick. För att komma upp i volymer där man kan försörja sig på detta så kräver det att man kommer upp i en hög trafikmängd och detta genom att skriva bra innehåll så besökarna hittar till bloggen.

Jag är som sagt inte expert på detta område som jag nämnt, men detta är de lösningar jag hittar och som folk har rekommenderat på diverse bloggar och forum. Du kan också googla på “tjäna pengar på bloggen” så kommer du hitta fler tips som jag inte har tagit med här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *