Påsklov

Sponsrat inlägg i samarbete med Mekster

Packning till semestern

Känner ni också at ni skule behöva en hel buss för att få plats med all packning till bilsemestern?

Bilarna numera blir större och större och det är skönt för man åker säkrare. Barnen har säkrare barnstolar och babyskydd. Bilarna blir har skönare säten och många fler funktioner än förr. Det som däremot inte har ändrats så mycket är bagageutrymmet.

Hur fick familjer plats tidigare? Många barn trycktes ihop bak i bilen och packningen slängdes in. Hade vi mindre packning förut? Behöver vi mer grejer nu?

Om man nu inte har en buss att packa fullt i så är takbox fantatiskt. Då behöver man inte oroa sig för hur man ska få in allt i bagaget. Då kan man faktiskt få med sig allt man behöver till hela familjen. Vet du med dig att du packar mycket saker så välj en stor takbox, de finns i många olika storlekar.

Nu är det påsklov och många åker iväg till sina stugor. Nu måste man verkligen ha med sig mycket saker, aprilvädret går inte att lita på. Du behöver vinterkläder om det blir minusgrader och snöar, men också vårkläder om det blir 15 grader varmt och soligt. Har man dessutom barn behöver man packa både varmt och kallt till dem också. Hur man än gör så blir det mycket packning. Lösningen är en takbox!

Med en takbox behöver man inte stressa över hur allt ska få plats. Packa den där extra tröjan och ta med dig de där skorna som du vill ha med men som du skulle ha lämnat hemma på grund av platsbrist. Du behöver inte längre komma på smarta lösningar och trycka in packning i varje litet utrymme i bilen.

Barnen behöver inte ha fötterna på en väska och du behöver inte sitta med en väska i knät, takboxen löser alla dessa problem. På det sättet blir också bilturen så mycket trevligare. Numera är det faktiskt ganska mysigt att åka bil. Förr kunde man bara lyssna på radio i bilen och vissa sträckor var det inte en nångon täckning så då brusade det mycket, men man kämpade på i bruset. Nu kan du koppla telefonen och lyssna på den podden du vill eller på precis den musik du gillar.  I baksätet kan du koppla upp plattor i smarta lösningar så att barnen kan titta på film om man reser långt. Njut av er semester nu!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *