Semesterresa

Nu längtar man efter att få resa!

Visst längtar man efter semester och att få resa nu? Under två år har vi behövt hålla oss hemma. Även om vi har kunnat resa så har de flesta länder varit nerstängda och det är inte så kul att åka på semester när man inte kan gå ut och äta på restaurang eller shoppa.

Nu har allt öppnat igen och vi kan ge oss ut i världen. Fixa passet och ge sig av. Då är den stora frågan var man ska semestra. Jag skulle vilja åka till en stad i Toscana. Om man tittar på bilder därifrån ser det helt fantastiskt ut.

Alla som tycker om god mat och gott vin måste åka dit. De är kända för sitt fantastiska kök och vem har inte hört talas om vinerna därifrån. Det vore kul att få gå på en vinprovning där.

Förutom maten och drycken så är ladskapet fantastisk om man tittar på bilder därifrån. Fina byggnader, kyrkor och palats. Omgvningarna är också fina och det är både berg och dalar, beroende på vilken stad man åker till.

Det blir nog svårt att välja just vilken stad i Toscana man ska välja att åka till. Man får nog fundera ut vad det är man vill få ut av att åka dit och utgå från det. Just nu tror jag att de flesta av oss längtar efter sol och värme. Längtar efter att få se någonting annat än Sverige, även om Sverige också är superfint såklart. Att få sitta på en uteservering i solen, äta gott eller bara ta en kaffe eller en glass. Det är precis det de flesta av oss behöver efter en kall vinter och efter att nu har varit hemma så länge.

Gå in och spana efter vilken stad i Toscna som du vill åka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *