Flytthjälp

Sponsrat inlägg i samarbete med Grabbarna Flytt

Att flytta ska vara kul!

Vem tycker inte att flytta är roligt? Ja, själva flytten kan ju vara jobbig, men dit flytten går är alltid kul. Alla kommer nog ihåg dagen de flyttade hemifrån. Det var stort, att få sin egen lägenhet eller sitt egna studentrum. Var än det var man flyttade så var det en stor grej och man hade äntligen blivit vuxen på riktigt.

När man hade flyttat kom alla otrevliga överraskningar. Var osten så dyr? Kostar det att spola vatten? Alla blir nog förvånade, trots att föräldrar i alla tider har försökt förklara detta för sina tonåringar. Det är en del av livet att man ska upptäcka det själv kanske.

Hur gick din första flytt till? Alla kompisar hjälpte till hos mig. Sen firade vi med pizza och öl och hade en inflyttningsfest. Det var nog vanligt att det var så när någon flyttade. Numera är vi bekväma av oss och det är verkligen värt att betala för flytthjälp. Det är verkligen värt varenda krona! Att slippa släpa och kånka på lådor. Att bara kunna titta på när lådorna bärs in av någon annan. kan det bli bättre?

Om man är bra på att organisera sina lådor och skriva exakt vad som är i lådan så blir flytten ännu lättare. Då kan du bara peka vilken låda som ska in i vilket rum. Då behöver du inte ens släpa runt flyttkartongerna inne. Din flytthjälp har redan gjort det jobbet! Ju nogrannare man är med att packa och skriva på sina lådor, desto lättare blir både flytten och att packa upp alla grejer sen.

När man är framme i sin nya lya är det en fantastisk känsla. Allt känns både spännande och kul, jag hoppas att alla ni också kan få den känslan när ni flyttar!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *