Vad har vi för rutiner i naturen?

Många människor har glömt bort hur det känns att vara ute i naturen.

Som barn vet alla hur det är att vara ute i naturen, medans många vuxna har för länge sedan glömt bort den här känslan av att bara vara i naturen. Som barn brukar man åka hela klassen och tälta. Man tog med sig matsäck i form av en smörgås, frukt och något att dricka. Vad vi kan minnas hade nog ingen med sig något varmt att dricka förutom fröknarna som bara var tvungna att dricka kaffe.

Man sov då flera personer i samma tält och man låg då tätt intill varandra alla barn för att inte frysa. Nu är det väldigt få människor som är ute och tältar. Det finns familjer som tältar och tar med sig sina barn så att barnen kommer ut i naturen lite oftare.

Detta har tyvärr blivit en bristvara så nu vill man åter föra in detta med naturen i allas liv. Man borde då ta mig sig vapenpaket när man ändå är ute och tältar. Så att man kan få användning för den i naturen. Samt också se till att man inte stör andra då det kan höras väldigt högt. Man kan då också se att fåglar flyttar direkt när man använder sig utav sitt vapenpaket i naturen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *