På jakt efter en ny väska

Jag har haft min trötta väska nu väldigt länge och är ute efter en ny väska.

Man kan ha sina böcker i den och även sin mobil på plats. Enkel att använda och med mycket bra kvalité kan det bli bättre?

Den nya väska som jag har hittat kommer från Trendhim där du kan hitta massor av olika väskor i olika tyger och färger. Här finns massor av olika väskor dessutom och många är i skinn precis vad man söker just nu.

Enligt mig som driver en blogg så ska en väska kunna rymma min sminkväska, systemkamera, flaska vatten, mobil, pennor, visitkort (ca 100 stycken åt gången) och extra kläder om så behövs. Jag reser mycket i min tjänst när jag driver en blogg och behöver därför en mycket rymlig väska. När jag får tex goodiebags så ska jag kunna lätt få plats med allt i min väska för att slipp bära på ytterligare förvaringspåsar mm.

Jag älskar all mode tex väska med djurmotiv och speciellt djur som finns i en ladugård tex katt, höna, gris, får eller häst. Jag har lite svårt för djur som är exotiska för mig är de så overkliga och jag är den som har båda fötterna på marken. En väska måste representera verklighet för mig dvs min verklighet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *