Det fantastiska med bilen

En bil är som ditt andra hem som du tar med dig överallt.

Tänk vilken trygghet att du kan ta med ditt hem på hjul överallt du åker. När du väl låser bilen och kanske vill vila i bilen kan ingen ens öppna dörren och besvära dig. Du kan även låsa in dina varor utan att de försvinner om du lägger dem i bakluckan så klart. Du ska aldrig fresta tjuven genom att lägga datorer och dyra saker så de blir synliga.

Du kan göra det om du har täckt fönstren så att man inte ser vad som finns i bilen. Tex kungafamiljen brukar ha sotade fönster när de reser så att folk inte ska se att de sitter i bilen. Många rika och berömda har också sotade fönster. Kan vara bekvämt dagar då man vill vara i fred. Tänk om man vaknar med huvudvärk en dag och verkligen inte har lust att träffa folk då ska man verkligen kunna sitta i fred. Man ska även kunna öppna ett fönster utan att folk ska se in och vilja besvära en. Då kan man sitta i lugn och ro medans man har fötterna på en ren matta i finaste färgerna tänk även också på fälgar är också viktigt..

För kungafamiljen är bilen också en stor trygghet då de brukar åka i stora bilar där nästan alla får plats men alla åker aldrig i samma färdmedel. Detta för att man aldrig ska utplåna en hel familj om olyckan vore framme. Vem ska då vara stadshuvud över Sverige om alla skulle åka i samma bil och de skulle åka ned för ett stup eller berg.

Sedan kan man. också ta med sig mat och dryck i bilen och äta i lugn och ro när man vill. Du kan även se på film om du vill hur länge som helst utan att någon kommer att störa dig mitt i filmen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *