Hur väljer man rätt?!

Hur väljer man rätt?!

Men man behöver inte vara expert

Undrar hur många ljus man kommer att göra av med i höst och vinter? Man märker hur alla butiker ställer ut ljus både i början, i mitten och i slutet för att man inte ska glömma att köpa dom. Och dom nästan slåss om priserna. Men hur länge klarar man sig med bara ljus innan man måste sätta på elementen? Elen har stigit i höjden och alla försöker spara så mycket som möjligt. Och elbolagen försöker ge så mycket tips och råd dom kan. Och det där med elen – hur väljer man rätt?! Hur vet man att man har ett bra elpris?

Hur väljer man rätt?!

Det spelar ju ganska stor roll om man bor i en lägenhet eller i ett hus. Hur stort det är och var man bor. Och det gör ju inte saken lättare. Ibland är det till och med svårt att förstå alla texter på olika elbolags sidor. Men nu finns elyn! Här kan man jämföra elavtal och priser och hur man ska tänka. Och här förstår man texten och vad den innebär.

Hur väljer man rätt?!

På alla räkningar man får när det gäller elen så står det hur mycket man har gjort av med. Och det är både bra att veta för att kunna jämföra med till exempel förra året. Men också för att på elyns sida kan du skriva i ditt postnummer, om du bor i lägenhet eller hus och sen hur mycket el förbrukning du tror att du gör av med.  Sen får du upp en lista på dom elbolag som du sen kan jämföra priser och avtal med. Det finns också en del olika sorteringsalternativ där du kan ändra om du vill ha rörligt eller obundet pris och en del andra saker.

Du kan läsa och klicka runt på sidan. Elyn är helt kostnadsfritt att använda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *