Taket är viktigt på ditt hus

Taket är viktigt på ditt hus

Det kommer fortare än man tror eller vill

Det nalkas vinter och på en del ställen i landet har det redan kommit en hel del snö redan. Vissa tycker om snön och vissa inte, men i vilket fall som helst så kan vi inte göra något åt det. Det kommer när det kommer. Och dp finns det en del som man måste tänka på. Inte bara att sätta på vinterdäcken på bilen utan tänka på ditt hus. Och taket ör viktigt på ditt hus om du bor någonstans där det kommer mycket snö.

Taket är viktigt på ditt hus

Visste du att du kan sätta upp snörasskydd på hus?! Jag visste det faktiskt inte. Detta skydd hindrar att snö ska ramla ner från taket och skada någon eller om det står till exempel en bil under. CWL’s snörasskydd är dom lättaste du kan få tag i och dessutom väldigt lätta att sätta dit. Och har du ett ett långt tak som du vill sätta dit detta skydd är dom enkla att skarva ihop. Det enda du behöver är en skruvdragare.

Taket är viktigt på ditt hus

Sen finns det också andra saker som du kan komplettera dina skydd med såsom isstopp. Då hindrar du även isen att rasa ner och dom stoppen klickar du enkelt i snörasskydden som du har satt upp. Det finns också ränndalsplåt och flaggor som du kan komplettera med.

Ditt tak

Om du kan lite om sånna här saker kan du räkna ut vad du behöver och hur mycket på sidan då du kan klicka i vad du har för tak och hur stort tak du har. Kan du inget om det här precis som jag kan man istället kontakta CWL så hjälper dom till med allt och förklarar lite mer för dig. Det finns också broschyrer, monteringsanvisningar och filmer att titta på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *